Glömstahöjden

Glömstahöjden

Slide One - copy
Glömstahöjden
Med närhet till skog och natur
för hela familjen.
SLUTSÅLT!
Slide One - copy - copy
Naturen
Här finns alla möjligheter till ett
aktivt friluftsliv för stora och små.
SLUTSÅLT!
Slide One - copy - copy - copy
avslappnat
Här kan du koppla av med din familj.
Låta barnen cykla själv till skolan.
SLUTSÅLT!
previous arrow
next arrow

Glömsta. Ett område inbäddat i naturen. Vackert och fritt. Här kan du koppla av med din familj. Låta barnen cykla själv till skolan. Du kan ta långa promenader. Hälsa på hästar och får. Plocka svamp och bär. Bada i Gömmaren. Alla de aspekterna i livet som ger en hög kvalitet på din mest värdefulla tid, din fritid.

På en höjd med utsikt över hagmarker och skog planeras nu uppförande av stora, rymliga och ljusa parhus i trä. Husen erbjuder hela fem sovrum om man vill, uteplatser i två väderstreck för att solsäkra tillvaron, stora glaspartier med skjutdörrar mot terrassen, parkeringsplatser, väldigt god förvaring och en bra totalekonomi. Receptet för en god livskvalitet för dig och din familj.

Omgivningar

Glömsta är ett naturskönt område med närhet till Huddinge C med full service, stormarknader och sjukhus. Skolor, gymnasium och högskola finns även det i närområdet. Glömstaskolan och Vistaskolan har verksamhet från förskoleklass till åk9. Gymnasium erbjuds i Huddinge-, Sjödals- och Sågbäcksgymnasiet. Södertörns Högskola ligger invid Karolinska sjukhuset i Huddinge med en bred palett av utbildningar. Kungens Kurvas handelsområde erbjuder ett enormt utbud med bl.a. IKEA och Heron City. Huddinge kommun erbjuder kommunikationer via pendeltåg och buss.

I Glömsta finns en fantastiskt fin natur, med får och hästhagar. Mycket uppskattat är också friluftsområdet flottsbro som b.la. erbjuder skidåkning och badplats. Även vid den populära insjön Gömmaren i området finns en fantastisk badplats och gott om parkering. I området går även buss som tar er vidare till tex Huddinge centrum och i området finns flertalet förskolor och skolor.

Fakta

Status: Pågående

Boarea: 32-140 kvm

Antal bostäder: 9

Mer information om objektet hittar du här>

Lägenheterna är slutsålda